Pizza dag mandag d. 26 februar. Der er kun åbnet for bestilling af pizze i eller ud af huset. 

VELKOMMEN

 

Hos AmoRomA serverer vi traditionelle retter fra Italien både til frokost og aften, lavet fra bunden med gode og friske råvarer.

Her kan du få hjemmelavet pasta, den berømte antipasto misto, kød, fisk og smagfulde desserter tilberedt med respekt for årstidens råvarer.

Vores pizze er allerede kendt som en af byens bedste fra min tid i Casa Mia og IL Mercatino. Men ved brug af en Morello pizzaovn, vil vi forsøge at gøre dem endnu bedre. Morello pizzaovnen er med sin 650 kg pietra refrattaria (ildfast sten) og sin roterende bund i stand til at bage en pizza på kun 120 sek. Det gør at pizzaen bliver mere sprød udvendig og blød indvendig - præcis som en pizza skal være.

AmoRoma er drevet af Bruno Matruglia som ejer/chefkok med hjælp fra Francesco Di Battista, som udover at have arbejdet som kok rundt omkring i Italien, også har arbejdet på den italienske restaurant "Venezia" i Nyhavn i København. Bruno er født og opvokset i Rom og kom til Danmark i 1992 med 10 års erfaring fra restaurationsbranchen i Italien. Efter at have arbejdet som kok i "Casa Mia" på Trøjborg i 9 år, åbnede han "IL Mercatino" i Mejlgade, som i flere år er blevet nomineret som Byens Bedste Takeaway. Med et ønske om at lave det hans hjerte brænder for, åbner han nu Restaurant AmoRomA, i de flotte lokaler fra 1700 tallet i Vestergade, som har en atmosfære af at være i Trastevere i hjertet af Rom.

"Mit mål er, i samarbejde med min familie, at give mine kunder følelsen af at sidde og spise i hjertet af Rom. Vi importerer selv kvalitetsvarer fra Italien og kan derfor servere det bedste mad fra hele Italien"

Vi glæder os til at byde jer velkommen hos os.

Arrivederci e grazie - Bruno Matruglia

Kontakt os

AmoRomA
Vestergade 60
8000 Aarhus C

Tlf.: 86193077
E-mail: amoroma@outlook.dk