Buffet ud af huset

Kan også nydes i restauranten

Min. 10 personer. Skal bestilles senest 1 uge før.

Skal du holde fest kan vi tilbyde en flot og velsmagende italiensk buffet, hvor der er noget for enhver smag

Se det store udvalg i menuen nederst på siden

Ud af huset:

6 retter        Kr. 169,-

7 retter        Kr. 199,-

8 retter        Kr. 219,-

Nydes buffeten i restauranten er der en merpris på kr. 20,- pr. person

 

Eksempler på bestilling af buffet:

6 retter:

3 forretter/1 pastaret/1 hovedret/1 dessert

7 retter:

3 forretter/ 1 pastaret/ 2 hovedretter/1 dessert

8 retter:

3 forretter/1 pastaret / 3 hovedretter/1 dessert

Ring og få et tilbud hvis De vil bestille mere end 8 retter

Vil De holde festen i restauranten og har De specielle ønsker til Deres helt egen festmenu, kan en fast 3 retters menu arrangeres i samarbejde med kokken. Ring på tlf. 86193077.

Vores mad er lavet fra bunden, og det er vi stolte af. Snyd ikke Dem selv for en smagsoplevelse.

Vi leverer i Århus og omegn

Pris for levering: Kr. 200,-

 

 

 

 

 

Pastaretter

 

Lasagne

ægpasta kødsauce besciamellasauce

Canelloni di magro

pastarør fyldt med ricotta og spinat

Polenta e salsiccia

kogt majsmel med salsiccia sauce

Timballo di pasta

ovngratineret pasta med fyld

Pomodori ripieni

stegte tomater fyldt med krydret pesto ris

Risotto ai frutti di mare

risotto med alt godt fra havet

Ditali alla sorrentina

kold pasta med mozzarella, tomat, basilikum

 

eller en pastaret som du selv bestemmer, hvis du har en favorit.

 

 

Forretter

 

Caprese

tomat, bøffelmozzarella, basilikum

Involtini di aspagi

gratineret asparges og provoloneost rullet i pancetta

Prosciutto e carciofi

lufttørret skinke og artiskokker

2 x salami emelanzane

2 slags salami og syltede auberginer

Carpaccio di bresaola

lufttørret okseinderlår marineret i citronolie med rucola og parmesanost

Cocktail di gamberi

rejecoctail

Insalata di riso

rissalat

Uova ripiene di tonno

fyldte æg med tunmousse

Insalata di fagili

borlottibønnesalat

Alici marinate

marineret ansjoser

 

Hovedretter

 

Vitello tonnato

tyndt skåret kalvekød med tuncreme

(bedste i byen)

Porchetta alla romana

stegt nakkefilet med hvidløg, rosmarin og semidried tomater

Parmigiana di melanzane

aubergine lasagne

Prosciutto di San Daniele e melone

lufttørret San Daniele skinke med netmelon

Gamberoni in salsa tartara

kæmperejer i mayonnaise creme med pickles

Carpaccio di salmone

tyndt skåret marineret rå fersk laks og asparges

Insalata di polipo

8 arms blækspruttesalat

Bollito misto con salsa verde

2 slags kogt kød med persille tapenade

Spezzatino con patate

små oksekød stykker braseret i vin,tomatsauce, kartoffel

Merluzzo al guazzetto

torsk bagt i eget saft med kapers og oliven

 

 

Desserter

 

Tiramisú

Italiensk dessert

(bedste i byen)

Profitterols

fyldte vandbakkelser med fløde og chokoladecreme

Pannacotta ai frutti di bosco

pannacotta med skovbær sauce

Crostata di ricotta e cioccolata

tærte med ricotta og chokolade

2 x formaggi

2 slags ost med chili marmelade

Bigne di San Giuseppe

fyldte vandbakkelser med rom chantillycreme

Pere al cioccolato e gorgonzola

pære bagt i marsala likør med mild gorgonzola creme