Antipasti/Forretter

Vitello Tonnato – kr. 85,-

Tyndt skåret kalvekød med tuncreme

Thin sliced veal with tuna cream

 

Datterini e Burrata – kr. 85,- 

Basilikum krydret daddeltomater med ”burrata” af bøffelmælksmozzarella 

Caprese salad with burrata cheese 

 

Cestino di verdure e formaggio – kr. 85,- 

Lille kurv af pastaplade med ost og grøntsager 

Pasta basket with cheese and vegetables 

 

 

Scampi gratinati con salsa ai peperoni– kr. 105,- 

Gratineret jomfruhummerhaler med peberfrugtsauce 

Gratinated lobster tails with bellpepper sauce

Primi piatti/Ris og pastaretter                                                                                                                                                                                               

Fettuccine con gamberi e rucolapesto – kr. 145,- 

Hjemmelavet båndpasta med tigerrejer og rucola pesto 

Homemade fettuccine with tiger prawns and rucola pesto 

 

 Risotto n duja e finocchio – kr. 135,- 

Risotto med fennikel og chilipølse 

Risotto with fennel and chili sausage 

 

Paccheri al ragú Napoletano – kr. 135,- 

Paccheri pasta med ragú af svine ribben 

Paccheri pasta with pork rib ragú 

 

Mezzemaniche estive su crema di salmone con cipollotti e funghi-kr.135,- 

Pasta på en bund af laksecreme med forårsløg og svampe 

Pasta on a bottom of salmon cream with spring onions and mushrooms 

 

 

Lasagna – kr. 125,- 

________________________________

2 retter: kr. 225,-

3 retter: kr. 265,-

4 retter: kr. 295,-

(Bemærk: vælger du 3 retter skal én af retterne være dessert)

Allergener: ved allergener, informer venligst personalet

Piatti Principali/Hovedretter

Dorata di pollo con spinaci e fontina – kr. 185,- 

Fontina ost gratineret kyllingebryst på en bund af spinat 

Fontina cheese gratinated chicken breast on a bottom of spinach 

 

Cosciotto di agnello al rosmarino– kr. 185,- 

Rosmarin ovnstegt  lammebov 

Rosemary oven-fried lamb shovel 

 

Pescespada marinato agli agrumi  – kr. 205,- 

Steak af sværdfisk marineret i citrus frugter 

Steak of swordfish marinated in citrus fruits 

  

Bistecca ai funghi– kr. 205,- 

Kalve striploin med skovsvampe sauce 

Veal ribeye with forest mushroom sauce

Dessert

Kr. 65,-

Tiramisú 

Den berømte italienske dessert 

The most famous italian dessert 

 

Mangiaebevi 

Zabaione mousse med øl og jordbær topping 

Zabaione mousse with beer and strawberry topping 

 

Gelato Misto 

Hjemmelavet is 

Homemade ice cream 

  

Crostata di mandorle con frutta e crema pasticceria 

Mandelbundkage med frugt og patisserie creme 

Almond cake with fruit and patisserie cream 

 

Børnemenu

Kr. 70,-

Pizza bambino

Frit valg fra pizza menuen

Lasagna

Pastaplader med kødsauce og bechamel

Spaghetti Bolognese

Spaghetti med kødsauce

Gelato

Kr. 50,-

Vaniljeis/Chokoladeis